Aanbod

Een plek voor Critical Alignment Yoga (CAY), Critical Alignment Therapie (CAT), fysio-/ manueeltherapie en massage.

Je bent van harte welkom in elk van de lessen. Schrijf je in en doe mee!

Heb je last, pijn of stressgerelateerde klachten, dan heb je misschien meer aan de therapielessen, al of niet in combinatie met een fysio-/ manueeltherapiebehandeling. Maak dan eerst een afspraak voor een intakegesprek en -onderzoek voor je naar de les komt.

CAY

Een methode die heel precies kijkt naar houding en beweging. Dat is belangrijk omdat ons lichaam het liefst beweegt op de plekken die toch al soepel zijn. Als je niet oplet komen de stijve gebieden nooit aan bod en worden het blinde vlekken in je lichaam.

MEER INFO

CAT

De therapielessen zijn geschikt voor een ieder die gemotiveerd is om inzicht te krijgen in zijn of haar klachten en wil leren deze zelfstandig te bestrijden. De lessen zijn gericht op het verlichten en laten verdwijnen van pijn en stijfheidsklachten.

MEER INFO

Fysio/- manueeltherapie

Via verscheidene manuele technieken, mobilisaties, rekkingen, oefeningen en het geven van instructies, adviezen en inzicht in gezond bewegen zorgen we ervoor dat je weer beter kunt bewegen en dat de klacht vermindert en indien mogelijk verdwijnt.

MEER INFO

Massage

Even niks hoeven, niks moeten. Tijd voor jezelf. Bij ons kun je terecht voor ontspanningsmassage of sportmassage voor juist een gerichte behandeling op een bepaalde spier of spiergroep.

MEER INFO

Even niks hoeven, niks moeten. Tijd voor jezelf

Het Beweeghuis