Even voorstellen

Inmiddels ongeveer 30 jaar in het vak. In 1989 afgestudeerd van de Academie voor Fysiotherapie en nog steeds werkzaam in de particuliere praktijk.

Veel lichamen met klachten gezien, geluisterd naar de verhalen en hun bewegingen onderzocht. Eerst als fysiotherapeut en later ook als manueel (SOMT)- en sportfysiotherapeut.

Via de Verenigde Staten en FC Groningen inmiddels alweer jaren werkzaam bij Fysiotherapie Den Ommelanden in de provincie Groningen.

Na me ook verdiept te hebben in o.a. de echografie, medical taping en dry needling ben ik zo’n 8 jaar geleden de yoga tegengekomen. Om precies te zijn de Critical Alignment Yoga (CAY) van Gert van Leeuwen.
In eerste instantie aangetrokken door de Yogatherapie (CAT), maar later toch besloten de gehele CAY opleiding te doorlopen om de methode zo goed mogelijk te doorgronden. Het is de 3 1/2 jaren, de vele tripjes Groningen – Amsterdam waard geweest.

Mezelf beter leren kennen, mijn lichaam (en ook mijn geest…) beter leren kennen en ook steeds meer het besef hoe mooi het is de methode door te kunnen geven.

Daarom nodig ik je uit om naar Het Beweeghuis te komen, mee te doen met de lessen met of zonder fysio-/ manueeltherapie en te kijken of jij ook makkelijker gaat bewegen, rechter komt te staan, beter gaat slapen en/ of minder stress en pijn ervaart.

IMG-0164